Courtin

Natuurlijk goed

Het assortiment van Courtin bestaat naast voetverzorgingsproducten ook uit gezichts-en lichaamsverzorgende producten. Alle producten van Courtin zijn op basis van Tea Tree olie, een natuurlijk wondermiddel wat wordt gebruikt om veel huidproblemen te verminderen. Naast de professionele producten die uw pedicure en schoonheidsspecialiste in de praktijk gebruikt, zijn er ook dezelfde producten voor thuisgebruik die perfect aansluiten bij uw behandeling.

Tea Tree

In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen. Tea Tree olie komt uit de Pacific ( delen van Australië en Nieuw Zeeland) en wordt geproduceerd van de bladeren van de Malaleuca alternifolia, door middel van een technologisch proces met stoom. Hierdoor wordt een zuiverheid van 100% verkregen. De olie ziet er uit als water en varieert van kleurloos tot licht geel.

Courtin behandelingen

Naast de thuisverzorgingsproducten zijn er ook speciale behandelingen voor diverse toepassingen bij uw Courtin specialist verkrijgbaar. Bekijk alvast welke behandelingen mogelijk zijn en vraag ernaar bij uw pedicure of schoonheidsspecialiste. U vind de diverse Courtin producten in de webshop.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.