Over mij

Over mij

Welkom bij William’s Pedicure!

Het belang van goede voetverzorging wordt jammer genoeg nog vaak onderschat!

Omdat je voeten niet direct zichtbaar zijn zoals je gezicht en handen worden de voeten vaak te beperkt verzorgd en het enige dat gedaan wordt is de nagels knippen en/of lakken.

Het is echter geen overbodige luxe om meer aandacht aan je voeten te besteden, je voeten dragen je je hele leven en leggen behoorlijk wat kilometers voor je af.

Gun jezelf maar zeker ook je voeten de zorg en aandacht die je verdient!

Mijn naam is William van der Steen, pedicure. Ik ben altijd werkzaam geweest als verpleegkundige en dan met name op het gebied van de geestelijke gezondheids- en wondzorg.

Voeten hebben mij altijd zeer geïnteresseerd in mijn carrière als verpleegkundige en ik heb veel leed gezien voortkomend uit slecht voetverzorging.

Door  gebruik te maken van de modernste technieken, update kennis van aandoeningen krijgen je voeten de verzorging en aandacht die ze verdienen.

  

Vanaf september kunt u bij William’s Pedicure ook terecht bij de Podoloog Rianne Verhoeven, die praktijk houd op vrijdag. U kunt een afspraak via mij of de collega podoloog inplannen en zo dichtbij advies en hulp ontvangen bij uw voetproblemen. Dit is een samenwerking met,